ZOMERSALE! Kortingen tot wel 40%!

Veilig en snel betalen bij Zo-Mama

Een bestelling plaatsen

Bij Zo Mama kun je op verschillende manieren betalen. Bestellingen kunnen direct online betaald worden met iDEAL of PayPal, alle transacties worden binnen een beveiligde betaalomgeving van Icepay afgehandeld.

Payment Provider IcePay

Wij adviseren om met iDeal of PayPal te betalen. Je betaling is direct binnen en zal op werkdagen gelijk in behandeling worden genomen.

Zo-Mama betalen met iDEAL

Betaal je bestelling in je eigen vertrouwde bank omgeving van internet bankieren met iDEAL.

85 Procent van de Nederlandse online shoppers betalen met iDEAL.

Zo-Mama betalen met PayPal

Met PayPal snel en veilig betalen op internet.

Zo-Mama betalen met AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor Zo Mama het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Zo Mama betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Heb je vragen over de voor jou meest ideale betaalwijze neem dan gerust contact op met de Zo Mama klantenservice.  • Veilig en vertrouwd betalen
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
  • Snel en gemakkelijk bestellen