ZOMERSALE! Kortingen tot wel 40%!

Merken

De merken van Zo-Mama

Queen-Mum koop je bij Zo-Mama Noppies koop je bij Zo-Mama Proud Mama koop je bij Zo-Mama
Love2Wait koop je bij Zo-Mama Lief! koop je bij Zo-Mama MixMamas koop je bij Zo-Mama
Little Company koop je bij Zo-Mama Snoozebaby koop je bij Zo-Mama

Bij Zo-mama kunt U terecht voor hippe en comfortabele positiekleding van de bekende merken Noppies, Queen Mum, Love2wait en Carriwell.

Onze collectie omvat onder andere positiejurken- en tunieken, zwangerschapsshirts en -tops evenals stoere, moderne maar ook geklede broeken. Het voelt immers goed om er tijdens de zwangerschap leuk uit te zien!!

In de shop voeren wij ook een collectie comfortabele ondermode om tijdens- en na de zwangerschap te dragen. Twijfelt u over de maat of heeft u advies nodig, neem gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk om goede service te verlenen op een persoonlijke manier ook al koopt u via internet.

Sieraden van het merk Proud Mama vindt u ook bij Zo-Mama. Het kan de gekochte combinatie compleet maken.

Naast bovenstaande artikelen zijn er mooie en vrolijk gekleurde luiertassen te koop zodat je als je de deur uitgaat alle baby- en luierspullen bij de hand hebt. Wilt u iemand verrassen met 'n leuk cadeau dan bent u bij u bij Zo-Mama ook op de juiste plek. Desgewenst versturen wij het geschenk in een mooie cadeauverpakking.

De superzachte spulletjes van Snoozebaby zoals het boxkleed, bijpassende hoes voor het aankleedkussen, een wikkeldeken in dezelfde look evenals een heerlijk zacht knuffeldoekje…..prima om cadeau te geven maar ook zeker super om je baby uitzet compleet mee te maken!!